Bibliaóra

A gyülekezeti bibliaórán egy adott igerészt vagy témát tanulmányozunk. Kérdések, játékos feladatok, és kiscsoportos beszélgetések segítenek, hogy jobban értsük Isten üzenetét, közben kapcsolatok épülnek és erősödnek.
Alfa kurzus


Vallásos neveltetést csak hiányosan vagy egyáltalán nem kapott felnőtteknek ajánljuk a minden év márciusától októberig tartó alfa kurzus csoportot. Az egy órás interaktív előadások bevezetést adnak a Szentírás megismerésébe, kulcsot jelentenek a keresztyénség alapjainak a megértéséhez.

Mi történik az alfa kurzuson? Az alkalom eleji beszélgetés jó lehetőség, hogy az emberek jobban megismerjék egymást. A mintegy fél órás előadások körbejárják a keresztyén hit alapjait. Az előadást követő beszélgetésben bárki szabadon felteheti kérdését, megoszthatja gondolatait.

Gyülekezeti bibliaóra

A gyülekezeti bibliaórákon kiscsoportos beszélgetésben vizsgálunk egy adott igerészt vagy igei jellegű témát. A kiscsoport lehetőséget biztosít, hogy szabadon elmondjuk gondolatunkat, feltegyük kérdéseinket az adott ige kapcsán, így egymás hite által is épülünk. Olykor játékos feladatok segítik a témára hangolódást, máskor gondolatébresztő pár perces kisfilmek vagy képek járulnak hozzá az üzenet jobb megértéséhez.

© 2019 by Torontói Első Magyar Református Egyház

  • Facebook Social Icon
  • YouTube Social  Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now